}

Styrelsen startar verksamhetsåret!

Skriven av Guliganerna den 09/02/2015 | En kommentar

Styrelsen kommer vistas på Hotell Havanna till helgen

Styrelsen kommer vistas på Hotell Havanna till helgen

Till helgen som kommer så åker Guliganernas nya styrelse iväg till Varberg och Hotell Havanna för en konferenshelg där året skall struktureras upp. Vi har redan börjat arbeta och mycket fokus har legat på premiärresan. Till helgen som kommer så startar vi upp verksamhetsåret ordentligt.

Det är med hög optimism och mycket nytänk vi kommer åka iväg för att göra 2015 till ett fantastiskt år för Guliganerna.

Här är det som kommer diskuteras under helgen för styrelsen:

Styrelsens arbetssätt 2015:

Med fyra nya ledamöter och en ny ordförande i styrelsen så kommer det inledningsvis vara en del fokus på hur styrelsen skall jobba och hur vi skall strukturera oss. Allt ifrån styrelsens kontaktytor till mötesrutiner kommer diskuteras.

Verksamhetsområden

Under tidigare år vi i styrelsen jobbat med olika ansvarsområden. Detta är något som under 2015 kommer utvecklas till verksamhetsområden. Vi kommer börja om ifrån noll och strukturera upp vilka områden och aktiviteter vi skall jobba med under året som kommer. Ansvar kommer fördelas till alla medlemmar i årets styrelse. Vi kommer dessutom koppla visioner och mål till varje verksamhetsområde.

Budgetarbete

Under styrelsehelgen kommer styrelsens budget att arbetas fram. Vår kassör Jesper Andersson har med sig ett förslag till helgen där resten av styrelsen skall ta ställning och jobba fram de ekonomiska riktlinjerna för 2015.

Verksamhetsidé

Vi kommer jobba med föreningens tydlighet, där vi kommer sätta oss ned och jobba fram en verksamhetsidé. Det kommer bli en del jobb med värdegrundsarbete där vi stolpar upp vad Guliganerna är för en förening. Vi kommer också göra det tydligt för vad vi gör och varför vi finns. Dessutom vill vi vara tydliga med föreningens åsikt i olika supporterfrågor, vilket kommer tas upp under detta arbete.

1487252_746115318756322_3971153209797584826_n[1]Stora frågor under våren 2015

I stort sett hela söndagen kommer gå till att diskutera stora frågor och uppgifter Guliganerna har som förening under våren 2015. Vi kommer planera resor och aktiviteter ett halvår framåt. Mycket fokus kommer ligga på hur vi kan utveckla medlemskapet så Guliganerna kan växa som förening.

Frågor som skall diskuteras:

  1. Resor under våren
  2. Medlemmar – hur får vi in fler medlemmar?
  3. Evenemang under våren – hur får vi igång Gula Villan?
  4. Mediagrupp

Årets första styrelsemöte

På söndagen kommer vi hålla i årets första styrelsemöte. Då är vi igång på riktigt!

Har ni frågor eller idéer ni vill att vi skall ta upp. Maila eller ring Glenn Holvik Gustavsson:

Mail: glenn.holvik@guliganerna.se

Telefon: 0706193457

Ett svar till “Styrelsen startar verksamhetsåret!”

  1. Andreas skriver:

    Kör hårt nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!