Guliganerna

Guliganerna

Styrelserapport 9/4

Utvald7

I torsdags samlades Guliganeras styrelse för tredje gången i år. Mötet hölls i Gula Villan och mycket av mötet gick till att rapportera senaste tidens händelser. Det har varit en intensiv period som nu börjar ge resultat för föreningen.

Premiärresan till Stockholm blev oerhört lyckad för föreningen. Sex bussar är ett slags bussrekord till Stockholm för Guliganerna. Allting flöt på mycket bra trots ovana resenärer och ovana chaufförer. Vi är både stolta och glada att det gick så bra!

Framför oss har vi nu en intressant och rolig utmaning då vi storsatsar tillsammans med IF Elfsborg på en Vi Tillsammans-resa till Halmstad.

På medlemssidan ligger vi mycket bra jämfört med ifjol. Vi ligger också i framkant jämfört med rekordåret 2012, vilket är oerhört positivt. Vi ber alla att betala in sina medlemskap snarast. Vi har gjort punktinsatser som vi på sikt tror skall kunna stärka medlemskapet. Tappet ifjol på 300 medemmar måste täppas igen.

En ny hemsida är lanserad och styrelsen är oerhört nöjda med denna genomarbetade hemsida. Vi hoppas medlemmarna snabbt lär sig hur den skall användas. Fler funktioner, som exempelvis bildgalleri kommer att dyka upp.

En av de längsta diskussionerna under styrelsemötet gällde framtida årsfilm där vi redan nu har mycket material. Vi tog beslut på att köpa in en ny filmkamera för ytterligare visa att vi vill få till en årsfilm i år.

Vi är nöjda med arbetet på vår pausyta vid Elfsborgsläktaren inför hemmapremiären. Dock så var inte allt vi önskade uppställt, vilket vi skall ta tag i inför nästa hemmamatch.

Ett PA-system är inköpt till våra hemmamatcher. Detta skall användas till att spela musik på pausytan. På alla hemmamatcher så är läktarens musik avstängd till 15 min innan matchstart, så vi kan spela och styra vår egen musik. PA-systemet kommer även användas vid andra aktiviteter i föreningens verksamhet.

Ett diskussionsämne bland medlemmarna som vi har börjat jobba med är frågan gällande ölförsäljning på Borås Arena. Borås Stad har satt stopp så man inte kan dricka öl på läktaren, utan bara pausytan. Det är viktigt att poängtera att varken Danske Kungen eller IF Elfsborg vill ha det såhär, och jobbar för en lösning. Ifrån Guliganerna jobbar Ludvig Andersson med problemet.

LikaOlika-projektet är igång och vi har redan samlat in 7000:-, vilket ger 14 seriebiljetter. Inför matchen mot AIK kommer detta arbete intensifieras ytterligare och mycket fokus vid den matchen kommer gälla insamlingen.

Guligan Tifo Support lyckades leverera två tifon på fyra dagar och Guliganerna är oerhört stolta över dessa killar och tjejer. Det uppstod visa problem i tifo-arbetet som vi i Guliganerna skall jobba för att förhindra. Vi har tagit med oss frågorna och skall försöka få till lösningar.

Nästa styrelsemöte är 6 maj i Gula Villan.

Har ni frågor till styrelsen?

Kontakta Glenn Holvik Gustavsson.

Ring/smsa 0706193457

Maila glenn.holvik@guliganerna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela