}

Svensson- och Klarström-halsdukar

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 22/10/2015 | Inga kommentarer

KlarströmSvensson1

I måndags var Anders Svensson-halsduken en enormt stor succé och vi sålde över 300 halsdukar, vilket också ledde till försäljningsrekord för Guliganerna under en match.

Vi har tillsammans med leverantör fått fram så vi har 200 halsdukar till att sälja. Vi har 100 i lager hemma i Borås där leverans kan ske med en gång och vi har 100 nybeställda ifrån leverantör som kommer att skickas i mitten av november.

Efter önskemål ifrån supportrar har vi även plockat fram en Andreas Klarström-halsduk. Vi har en förhoppning att få hem dessa till #DenSistaStriden-matchen 31/10, men kan inte garantera detta.

Priset för halsdukarna är 100:-. Vid köp i vår webshop tillkommer fraktavgift på 60:-, detta gäller oavsett hur många halsdukar man beställer.

Här är länk till webshopen

Följande gäller:

– Först till kvarn!

– Vi säljer först och främst via webshopen, så alla får samma chans att köpa. Har vi kvar halsdukar så säljer vi dessa vid matcherna.

– Vi kan inte garantera leverans till 31/10, men jobbar så hårt vi kan för att alla ska kunna få sin halsduk innan dess. Ju snabbare du beställer, desto större chans att få den innan matchen.

– Sista nyproduktionen av Anders Svensson-halsdukar är inte klara förrän mitten av november.

– För frågor, maila ludvig.andersson@guliganerna.se

Andreas%20Klarström%20Elfsborg%20[1]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!