}

Tack till alla som blev medlemmar!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 09/04/2015 | Inga kommentarer

stolar

Igår genomfördes en stor medlemssatsning på sittplats. Vi avvaktar med spänning vilket resultat det inbringar. Ett stort tack till alla som blev medlemmar!

Intressant information är att Guliganernas äldsta medlem just nu är född 1921 och vår yngsta medlem föddes 4 mars i år. Gör som dessa medlemmar och fixa ert medlemskap med en gång! Det går att blir medlem via Swish!

Läs mer här hur du bli medlem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!