}

Var med och utse Guliganliraren 2015

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 27/11/2015 | Inga kommentarer

Guliganliraren

Som vi annonserade i våras vid vårt stora medlemssläpp så får alla medlemmar i Guliganerna vara med och utse Guliganliraren. En ny utmärkelse för i år, som går till den spelaren i IF Elfsborgs spelartrupp som Guliganernas medlemmar anser har stuckit ut mest under 2015.

Det är medlemskrav för att delta i utdelningen av priset. Ni väljer själva nedan vem ni röstar på i listen nedan. Priset kommer att delas ut på Guliganernas julbord den 12 december.

Röster ifrån personer som inte är medlemmar i Guliganerna, plockas bort ur röstningen. Man kan endast rösta på spelare som har gjort minst fem matcher under året.

Deadline för röstning: Måndag 7/12 klockan 18.00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!