}

Var med och utse Guliganliraren 2015

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 27/11/2015 | Inga kommentarer

Guliganliraren

Som vi annonserade i våras vid vårt stora medlemssläpp så får alla medlemmar i Guliganerna vara med och utse Guliganliraren. En ny utmärkelse för i år, som går till den spelaren i IF Elfsborgs spelartrupp som Guliganernas medlemmar anser har stuckit ut mest under 2015.

Det är medlemskrav för att delta i utdelningen av priset. Ni väljer själva nedan vem ni röstar på i listen nedan. Priset kommer att delas ut på Guliganernas julbord den 12 december.

Röster ifrån personer som inte är medlemmar i Guliganerna, plockas bort ur röstningen. Man kan endast rösta på spelare som har gjort minst fem matcher under året.

Deadline för röstning: Måndag 7/12 klockan 18.00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!