}

Vi fyller buss 2 till Norge – sänkt pris för ungdomar!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 31/07/2015 | Inga kommentarer

IFEODD

Efter gårdagens match mot Odd så rasslade det till i reseanmälningarna till Norge! Första bussen är nu fylld och vi fyller nu buss nummer två.

Gårdagens 2-1-seger är ett resultat som borgar för en spännande tillställning där vårt stöd kan vara avgörande för avancemang. Dessutom måste vi göra en insats för vår egen supporterkultur och IF Elfsborg. Norrmännen fyllde tre bussar och var 300-400 på plats i Borås. Vi ska väl inte vara sämre än det?!

Vi i Guliganerna vill visa vikten av att vara många på plats, så vi går in och subventionerar resepriset till 300:- för ungdomar. Nu vill vi även att ni gör ert för att visa vilken viktig match detta är! Lös ledigt och åk till Norge, IF Elfsborg behöver er!

Ungdomspriset gäller personer födda 1996 eller senare.

Anmäl dig till resan här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!