}

Vi fyller buss 2 till Norge – sänkt pris för ungdomar!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 31/07/2015 | Inga kommentarer

IFEODD

Efter gårdagens match mot Odd så rasslade det till i reseanmälningarna till Norge! Första bussen är nu fylld och vi fyller nu buss nummer två.

Gårdagens 2-1-seger är ett resultat som borgar för en spännande tillställning där vårt stöd kan vara avgörande för avancemang. Dessutom måste vi göra en insats för vår egen supporterkultur och IF Elfsborg. Norrmännen fyllde tre bussar och var 300-400 på plats i Borås. Vi ska väl inte vara sämre än det?!

Vi i Guliganerna vill visa vikten av att vara många på plats, så vi går in och subventionerar resepriset till 300:- för ungdomar. Nu vill vi även att ni gör ert för att visa vilken viktig match detta är! Lös ledigt och åk till Norge, IF Elfsborg behöver er!

Ungdomspriset gäller personer födda 1996 eller senare.

Anmäl dig till resan här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!