Guliganerna

Guliganerna

Vill du hjälpa till i vårt inkluderingsprojekt?

Namnlös

Guliganerna startade under våren upp ett mycket uppmärksammat inkluderingsprojekt. Vår insamling har det gjort det möjligt för oss att bjuda över 1200 personer till Borås Arena under säsongen. Vi har även fått lära känna 25 nyanlända flyktingar som har blivit våra nya vänner.

Den senaste tidens mediala fokus på flyktingkatastrofen har medfört en del frågor till Guliganerna. Vi är oerhört glada över responsen och viljan att hjälpa vår förening i vårt inkluderingsprojekt. Här finns en sammanställning hur ni kan hjälpa oss att hjälpa.

Social verksamhet – hjälp våra 25 ”faddersupportrar”

I ett samarbete med Borås Stad så är Guliganerna som förening fadder åt 25 nyanlända flyktingar. Vi letar alltid efter folk som vill hjälpa till och det är bara att kontakta oss. Har ni idéer på aktiviteter vi bör göra eller som ni vill genomföra. Hör av er!

På lördag så har vi bjudit med våra ”faddersupportrar” till Malmö. Tack vare insamlingen i våras kan vi bjuda på både matchbiljett och bussresa ner till Malmö.

645@70[1]Kontakt:

Glenn Holvik

0706193457

glenn.holvik@guliganerna.se

Vill du stötta med pengar till denna verksamhet?

Swish: Skicka pengar till 123-378 58 13, märk betalningen med ”LikaOlika”.

Plusgiro: Skicka pengar till 629 05 39-3, märk betalningen med ”LikaOlika”.

Vi har 50 lösbiljetter varje hemmamatch – ansök direkt!

Tack vare insamlingen i våras har vi haft möjligheten att bjuda 1200 personer på våra hemmamatcher. Vi har några få hemmamatcher kvar detta år och vi har biljetter till alla matcher förutom matchen mot IFK Göteborg.

Vi vill poängtera att vem som helst kan söka biljetter. Vi vill i första hand bjuda socialt eller ekonomiskt utsatta personer i Sjuhäradsbygden. Vi vänder oss till redan frälsta eller blivande Elfsborgssupportrar, killar som tjejer, som av olika anledningar inte har möjlighet att besöka matcherna. Vi arbetar för en inkluderande supporterkultur där alla oavsett ålder, kön, religion, etnicitet eller sexuell läggning ska känna sig välkomna. Biljetterna som gäller är ståplats på Elfsborgsläktaren.

Personer från familjehem, boenden, fritidsgårdar, skolklasser, fotbollslag, sociala projekt eller enskilda familjer är några exempel på de vi gärna ser kan ansöka om gratis biljetter.

Skicka ett mail med ansökan till glenn.holvik@guliganerna.se med en motivering om varför ni vill ha biljetter.

Insamling till Unicef

I helgen startades en gulsvart insamling till Unicef där ni kan skänka pengar. I skrivande stund har vi Elfsborgare samlat in nästan 15.000:-.

Läs mer om insamlingen här.

Läs mer om vårt inkluderingsprojekt

645@70GT: Integration på läktaren– ”är vi tillsammans”

GP: Guliganernas faddersatsning ger nya fans

Göteborgs FC: Shake Hands inleder samarbete med Guliganerna

Fotbollskanalen: Succé för Guliganers projekt för nyanlända flyktingar

Svensk Elitfotboll: LikaOlika – Supporterinitiativ för att inkludera

DN: Supporterförening tar sig an nyanlända flyktingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela