}

Biljettsläpp: fyll Bravida Arena!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 26/02/2016 | Inga kommentarer

1000

Söndagen den 3 april är det dags för allsvensk premiär för IF Elfsborg. Vi möter då BK Häcken på bortaplan på Bravida Arena. Arenan är väldigt begränsad i storlek och vi vet att många Elfsborgare kommer åka dit. Arenan tar bara in 6500 personer och det väntas bli fullsatt i den Allsvenska premiären.

Nu på torsdag 3 mars så släpps premiärbiljetterna till den matchen och för att vara garanterad plats gäller det att vara ute i god tid. Vi ska fylla vår egen bortasektion och köpa upp så mycket biljetter så att det känns som att IF Elfsborg har hemmaplan.

Hur köper du biljett?

Ticnet: På torsdag kommer BK Häcken lägga upp biljetter på denna länk.

Bortakort: För 1000:- kan du köpa ett bortakort som gäller till alla bortamatcher för IF Elfsborg under 2016. Det köper du här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!