}

Biljettsläpp: fyll Bravida Arena!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 26/02/2016 | Inga kommentarer

1000

Söndagen den 3 april är det dags för allsvensk premiär för IF Elfsborg. Vi möter då BK Häcken på bortaplan på Bravida Arena. Arenan är väldigt begränsad i storlek och vi vet att många Elfsborgare kommer åka dit. Arenan tar bara in 6500 personer och det väntas bli fullsatt i den Allsvenska premiären.

Nu på torsdag 3 mars så släpps premiärbiljetterna till den matchen och för att vara garanterad plats gäller det att vara ute i god tid. Vi ska fylla vår egen bortasektion och köpa upp så mycket biljetter så att det känns som att IF Elfsborg har hemmaplan.

Hur köper du biljett?

Ticnet: På torsdag kommer BK Häcken lägga upp biljetter på denna länk.

Bortakort: För 1000:- kan du köpa ett bortakort som gäller till alla bortamatcher för IF Elfsborg under 2016. Det köper du här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!