}

Hjälp oss med ny Elfsborgsmusik!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 04/05/2016 | Inga kommentarer

NySkiva

21 november 1991 så bildades världens bästa supporterförening, Guliganerna. I år fyller vi 25 år, vilket vi har uppmärksammat på flera sätt redan nu. Nu vill vi sätta extra fokus på jubileumsåret genom att släppa ett nytt samlingsalbum med ny Elfsborgsmusik.

Guliganerna släppte 2009 albumet “…tills vi dör” efter hårt arbete av gulsvarta musiker och hårt arbetande eldsjälar. Vi vet att albumet blev mycket uppskattat, och vi vet att Elfsborgssupportrar längtar efter ny musik.

Om intresset att hjälpa till är tillräckligt stort så är planen att släppa albumet till hösten. Vår plan är också att höja statusen på vår stora jubileumsfest i november med flera liveband som spelar till skrikande och glada guliganer.

Vi söker efter alla sorts musikanter som är beredda att bredda IF Elfsborgs musikscen. Guliganerna är en helt ideell förening, vilket även präglar detta projekt. Vi kommer göra så gott vi kan för att hjälpa till med exempelvis inspelningsmöjligheter och resor, men vår budget är begränsad. Deadline för att få in låtar är 31 augusti.

Är du sugen på att hjälpa till? Kontakta oss!

Kontaktuppgifter:
Henrik Friman – 076-2045882 – henrik@deoverlevande.se
Glenn Holvik – 070-6193457 – glenn.holvik@guliganerna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!