}

Fler än någonsin på Elfsborgsläktaren – nytt rekord för seriebiljetter!

Skriven av Andreas Tranlöv den 22/12/2016 | Inga kommentarer

Att 2017 blir ett spännande år har varit klart sedan länge då vår trupp ser starkare ut än på länge. Idag kan vi dessutom konstatera att antalet seriebiljetter på Elfsborgsläktaren är fler än någonsin och detta med flera månader av försäljning kvar!

Kampanjen ”Här står du aldrig ensam” har mottagits oerhört bra och vi har idag alltså slagit vårt gamla rekord från 2013 på 602 seriebiljetter då vi just nu står på 612. Men det finns fortfarande plats för fler och Elfsborgsläktaren kallar på dig. Vi har nu byggt en stabil grund för säsongen 2017 och nu fortsätter vi att förstärka klacken så vi kan ge IF Elfsborg det ljudmässiga och visuella stöd de förtjänar i varje match. Köp din seriebiljett till det fantastiska priset 799:- vuxen eller 499:- ungdom/pensionär senast 31/12 så skapar vi tillsammans en läktarkultur värdig IF Elfsborg nästa år!

HÄR STÅR DU ALDRIG ENSAM – www.seriebiljett.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!