}

Fler än någonsin på Elfsborgsläktaren – nytt rekord för seriebiljetter!

Skriven av Andreas Tranlöv den 22/12/2016 | Inga kommentarer

Att 2017 blir ett spännande år har varit klart sedan länge då vår trupp ser starkare ut än på länge. Idag kan vi dessutom konstatera att antalet seriebiljetter på Elfsborgsläktaren är fler än någonsin och detta med flera månader av försäljning kvar!

Kampanjen ”Här står du aldrig ensam” har mottagits oerhört bra och vi har idag alltså slagit vårt gamla rekord från 2013 på 602 seriebiljetter då vi just nu står på 612. Men det finns fortfarande plats för fler och Elfsborgsläktaren kallar på dig. Vi har nu byggt en stabil grund för säsongen 2017 och nu fortsätter vi att förstärka klacken så vi kan ge IF Elfsborg det ljudmässiga och visuella stöd de förtjänar i varje match. Köp din seriebiljett till det fantastiska priset 799:- vuxen eller 499:- ungdom/pensionär senast 31/12 så skapar vi tillsammans en läktarkultur värdig IF Elfsborg nästa år!

HÄR STÅR DU ALDRIG ENSAM – www.seriebiljett.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!