Guliganerna

Guliganerna

GTS: Tack till alla som skänkt pengar

GTS: Tack till alla som skänkt pengar.

Under vårsäsongen har vi i GTS (Guligan Tifo Support) drivit en av våra mest omfattande insamlingskampanjer någonsin vilken bland annat har innefattat auktioner, insamlingar och utlottningar.

Målet med kampanjen var att samla in 30 000 kr innan vårsäsongen var slut, vilket vi nådde med råge. Efter sista matchen låg insamlingsresultatet på hela 41 000 kr och vi vill härmed tacka alla som på något sett bidragit till kampanjen.

En stor anledning till att vi fick in såpass mycket pengar är att många var väldigt generösa i sitt givande till hundraklubben. Mer om den kan du läsa här. Som en del av hundraklubben lottade vi ut en tavla föreställandes Klas Ingesson: Vinnare i utlottningen blev Robin Svensson och vi hoppas att den kommer till användning.

Om du var sugen på tavlan så behöver du inte vara ledsen, den gjordes i 3 unika exemplar och de två resterande kommer att auktioneras eller lottas ut under hösten. Hur det ska gå till är inte helt bestämt så håll ögonen öppna.

Just nu håller vi på och planerar större inköp inför höstens alla matcher och arbetet med koreografierna drar igång när som helst. Är du intresserad av att vara med och arbeta med tifo?

Skriv till oss på facebook så berättar vi mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela