Guliganerna

Guliganerna

Guligantorsdagarna får en fortsättning!

Guligantorsdagar i Gula Villan

Från januari fram till seriestart så har Guliganerna arrangerat Guligantorsdagar i Gula Villan. Mellan 20-40 personer har dykt upp varje gång och våra medlemmar har gillat initiativet.

Det stora intresset och engagemanget gör att torsdagarna kommer fortsätta under året. Med start 14 april så är det dags för fem nya torsdagar.

Planera in följande dagar i kalendern.

14 april – Musikquiz i villan
Torsdagen den 14 april är det återigen dags för ett prestigefyllt musikquiz i Gula Villan. Vem vinner denna gång?
Efter avslutat musikquiz så kan folk stanna i Gula Villan för att se den prestigefyllda Europa League-matchen mellan Liverpool och Dortmund.

Gula villan öppnar 17.30.

28 april – Uppladdning inför Djurgården hemma
Den 28 april möter vi Djurgårdens IF hemma på Borås Arena. För första gången på flera år så hoppas vi i Guliganerna att vi kan locka många medlemmar till Gula Villan innan matchen. Guliganerna hoppas sätta fram grillen denna dag!

Gula villan öppnar 16.00.

12 maj – Fotboll för nybörjare med Janne Mian

När Janne Mian kom till Gula Villan under vintern blev det oerhört lyckat. Den 12 maj kommer han tillbaka och lär oss hur fotboll egentligen fungerar.

Gula villan öppnar 17.30.


26 maj – Rundvandring på Ryavallen & Borås Arena

Hur ser det ut bakom kulisserna på Ryavallen och Borås Arena? Häng med den 26 maj när vår SLO Eric Sjölin visar upp arenaområdet för oss!

Gula villan öppnar 17.30.

10 juni – EM-invigning och EM-quiz (OBS! En fredag)

Den 10 juni drar sommarens EM igång och vi hoppas kunna visa många matcher i Gula Villan. Premiärmatchen mellan Frankrike och Rumänien kommer att visas fredag 10 juni. Vi kommer då också arrangera ett EM-quiz.

Gula villan öppnar 17.30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela