}

Inställd tågresa till Helsingborg

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 29/06/2016 | Inga kommentarer

Den 10 juli så kommer vi i Guliganerna arrangera årets jubiluemsresa. Tidigare har vi annonserat om en tågresa, som tyvärr inte kommer bli av nu.

Semestertider och banarbeten ställer till det för oss och vårt bokade tåg kan inte ta sig till Borås ifrån Nässjö. Vi har haft kontakt med flera tågbolag för att försöka lösa situationen, men vi har tyvärr inte lyckats ro det i hamn.

Detta är något som är oerhört ledsamt då många har sett fram emot denna resa. Vi är glada över gensvaret på resan och hoppas kunna skicka iväg lika mycket supportrar i bussar.

Vårt resealternativ med bussar är inte helt klart än och vi vet inte rent praktiskt hur vi enklast löser återbetalning av biljettpengar än. Men håll utkik via guliganerna.se. Vi kommer också höra av oss via mail och sms till berörda resenärer hur vi löser denna situation.

För frågor, kontakta resor@guliganerna.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!