}

Inställd tågresa till Helsingborg

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 29/06/2016 | Inga kommentarer

Den 10 juli så kommer vi i Guliganerna arrangera årets jubiluemsresa. Tidigare har vi annonserat om en tågresa, som tyvärr inte kommer bli av nu.

Semestertider och banarbeten ställer till det för oss och vårt bokade tåg kan inte ta sig till Borås ifrån Nässjö. Vi har haft kontakt med flera tågbolag för att försöka lösa situationen, men vi har tyvärr inte lyckats ro det i hamn.

Detta är något som är oerhört ledsamt då många har sett fram emot denna resa. Vi är glada över gensvaret på resan och hoppas kunna skicka iväg lika mycket supportrar i bussar.

Vårt resealternativ med bussar är inte helt klart än och vi vet inte rent praktiskt hur vi enklast löser återbetalning av biljettpengar än. Men håll utkik via guliganerna.se. Vi kommer också höra av oss via mail och sms till berörda resenärer hur vi löser denna situation.

För frågor, kontakta resor@guliganerna.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!