}

Invasion: Falkenberg borta

Skriven av Jakob Franzén den 15/04/2016 | Inga kommentarer

Hemsida

Dags för en sedvanlig invasion av Falkenberg. Gator och torg, pubar och läktare – allt ska färgas gulsvart när badjävlarna intar lilla Falkenberg!

Datum: Söndagen den 1/5

Avresetid: 10:00, från bussparkeringen nedanför engelska skolan. Var på plats senast 09:20!

Matchstart: 15:00

Pris: 150 kr för vuxen & 100 kr för ungdom.

Sista anmälningsdag: 27/4

Pubuppladdning: Det blir uppladdning på Glenns sportbar.

Skaraborg-buss: Avresa: 08:45, Påstigning: Järnvägsstationen i Falköping, Pris: 200 kr, Övrigt: Bussen åker via Borås och där sker även betalningen.

Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med våra supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats, innan avresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!