}

Stort jubileumstifo på söndag

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 02/08/2016 | Inga kommentarer

Hela matchen på söndag ska vara en läktaruppvisning där vi med sång och tifo bidrar till en fantastisk stämning på Borås Arena. Alla ska med, vi ska fylla Elfsborgsläktaren!

Guligan Tifo Support har jobbat i över en månad med en tifokoreografi som kommer bidra till en fantastisk inramning.

Har du seriebiljett på sittplats, men vill ha ståplatsbiljett i utbyte? Maila glenn.holvik@guliganerna.se så hjälper vi dig med ett utbyte.

Vill du ha biljett? Bli medlem i Guliganerna så får du en matchbiljett. Medlemskap går att lösa på Lilla Bränneriet på söndag.

Tifot kostar enormt mycket pengar, så skänk gärna pengar till Guligan Tifo Support. Vill du ge ett bidrag till GTS verksamhet så kan du föra över det till G.T.S Bankgiro 599-7002 eller via swish på nummer 123-029 48 27.

Läs mer om jubileumsmatchen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!