}

Stort jubileumstifo på söndag

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 02/08/2016 | Inga kommentarer

Hela matchen på söndag ska vara en läktaruppvisning där vi med sång och tifo bidrar till en fantastisk stämning på Borås Arena. Alla ska med, vi ska fylla Elfsborgsläktaren!

Guligan Tifo Support har jobbat i över en månad med en tifokoreografi som kommer bidra till en fantastisk inramning.

Har du seriebiljett på sittplats, men vill ha ståplatsbiljett i utbyte? Maila glenn.holvik@guliganerna.se så hjälper vi dig med ett utbyte.

Vill du ha biljett? Bli medlem i Guliganerna så får du en matchbiljett. Medlemskap går att lösa på Lilla Bränneriet på söndag.

Tifot kostar enormt mycket pengar, så skänk gärna pengar till Guligan Tifo Support. Vill du ge ett bidrag till GTS verksamhet så kan du föra över det till G.T.S Bankgiro 599-7002 eller via swish på nummer 123-029 48 27.

Läs mer om jubileumsmatchen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!