}

Köp eller hämta ut Guliganernas årsfilm!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 03/03/2016 | Inga kommentarer

36215439-origpic-b9223f[1]I mitten av februari hade Guliganernas årsfilm ifrån 2015 stor premiär på Sagateatern. Nu finns filmen tillgänglig på både USB och DVD.

Alla som var på Sagateatern har rätt att hämta ut sitt exemplar i samband med lördagens match mot Kalmar på Borås Arena. Filmen kan hämtas ut i Gula Vagnen innan och efter matchen.

Vi informerade tidigare att vi skulle skicka ut filmen. Men för snabbare, enklare och billigare leverans så kommer vi dela ut i samband med matchen på lördag. Kan du inte hämta filmen på lördag, maila glenn.holvik@guliganerna.se.

Vill du köpa filmen? Nu finns filmen i vår webbshop!

Köp filmen på USB.

Köp filmen på DVD.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!