}

Köp eller hämta ut Guliganernas årsfilm!

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 03/03/2016 | Inga kommentarer

36215439-origpic-b9223f[1]I mitten av februari hade Guliganernas årsfilm ifrån 2015 stor premiär på Sagateatern. Nu finns filmen tillgänglig på både USB och DVD.

Alla som var på Sagateatern har rätt att hämta ut sitt exemplar i samband med lördagens match mot Kalmar på Borås Arena. Filmen kan hämtas ut i Gula Vagnen innan och efter matchen.

Vi informerade tidigare att vi skulle skicka ut filmen. Men för snabbare, enklare och billigare leverans så kommer vi dela ut i samband med matchen på lördag. Kan du inte hämta filmen på lördag, maila glenn.holvik@guliganerna.se.

Vill du köpa filmen? Nu finns filmen i vår webbshop!

Köp filmen på USB.

Köp filmen på DVD.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!