}

Norrköping borta

Skriven av Jakob Franzén den 17/05/2016 | Inga kommentarer

JJP33981

I vårsäsongens sista match möter vi IFK Norrköping. Åk med och stötta eleganterna innan ett långt sommaruppehåll väntar!

Datum: Söndagen den 29/5

Avresetid: 11:30, från bussparkeringen nedanför engelska skolan. Var på plats senast 11:00!

Matchstart: 17:30

Pris: 250 kr för vuxen & 150 kr för ungdom.

Sista anmälningsdag: Den 25/5

Matstopp: Inget matstopp.

Pubuppladdning: Det blir uppladdning tillsammans med Peking.

Upphämtning på vägen: Om du är intresserad av att hoppa på någonstans på vägen är det bara till att maila till resor@guliganerna.se.

Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med våra supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats, innan avresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!