}

Örebro borta

Skriven av Jakob Franzén den 01/05/2016 | En kommentar

odd

Dags för årets femte bortamatch och denna gång intar vi Örebro. Häng med och sjung fram IF Elfsborg till tre poäng!

Datum: Söndagen den 15/5

Avresetid: 10:30, från bussparkeringen nedanför engelska skolan. Var på plats senast 09:50!

Matchstart: 15:00

Pris: 250 kr för vuxen & 200 kr för ungdom.

Sista anmälningsdag: Den 12/5

Matstopp: På hemvägen.

Upphämtning på vägen: Om du är intresserad av att hoppa på någonstans på vägen är det bara till att maila till resor@guliganerna.se. Vi kommer även ta en avstickare och hämta upp resenärer i Falköping ifall det finns intresse från minst tio personer därifrån.

Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med våra supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats, innan avresa.

Ett svar till “Örebro borta”

  1. Grey Cameron harris skriver:

    Vi vinner!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!