}

Allsvensk premiär: BK Häcken – IF Elfsborg 3/4

Skriven av Jakob Franzén den 14/02/2016 | Inga kommentarer

Den 3/4 har vi allsvensk premiär. Häng med Guliganerna och sjung fram IF Elfsborg till seger!

Datum: Söndagen den 3/4

Avresetid: 11:00, från bussparkeringen nedanför engelska skolan.

Matchstart: 15:00

Pris: 100 kr

Sista anmälningsdag: 29/3

Skaraborgsbuss: Vi kommer skicka en buss från Falköping. Preliminär resväg: Falköping–>Herrljunga–>Vårgårda–>Alingsås–>Hisingen. Avresa: 09:40 från järnvägsstationen. Pris: 200 kr från Falköping och 100 kr från övriga orter. Sista anmälningsdag: 25/3

Pubuppladdning: Whoopsy Daisy är bokat från 12:00.

Biljettinformation: Biljetterna släpps den 3/3. Tänk på att fixa er biljett snabbt då vi satsar på att fylla hela bortasektionen. Biljetter köper ni här: http://www.ticnet.se/event/bk-hacken-if-elfsborg-biljetter/408893

Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med våra supporterbussar. Medlemsskap går självklart att lösa på plats, innan avresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!