Guliganerna

Guliganerna

Rapport ifrån årsmöte

Årsmöte

Tisdagen 26 januari höll Guliganerna sitt årsmöte på Brygghuset i stan. Det var en god uppslutning då 66 personer dök upp på mötet och visade intresse för föreningens verksamhet. Det var en stor spridning på ålder, vilket visar vilken bredd föreningen Guliganerna har.

Mötet inleddes med en parentation för att hedra de medlemmar som har lämnat Guliganerna under föregående verksamhetsår. Mångas tankar gick till Magnus “Drutten” Drotz som hastigt gick bort för en tid sedan. “Drutten” var en av föreningens största eldsjälar. Han var även med och grundade föreningen.

IF Elfsborgs tillfälliga SLO Roger Gröndahl närvarade på mötet och utsågs till mötets ordförande. Maria Sabel utsågs till sekreterare.

Ordförande Glenn Holvik och kassören Jesper Andersson delade på uppgiften att presentera verksamhetsberättelsen. Mötet godkände verksamhetsberättelsen.

Föreningen gör under 2015 ett minusresultat med ­-29.000:-, vilket var väntat då föreningen gick plus jämfört med vad styrelsen budgeterade. Föreningen har alltid som mål att alla pengar ska gå tillbaka till förenings medlemmar. Föreningen subventionerade exempelvis resorna med 51.000:-­, så vi kunde vara många på plats på alla bortamatcherna.

2015 hade Guliganerna medlemmar på plats på alla IF Elfsborgs tävlingsmatcher och föreningen arrangerade storbussresor till merparten av matcherna. De stora resehöjdpunkterna under 2015 var Djurgården, Halmstad, Odd och Randers.

Josef Borhammar och Malin Nilzon tackade för sig och lämnade styrelsen. Josef var vald i fyra år och Malin var vald i två år. Årsmötet gick på valberedningens förslag, vilket innebar att nya supportrar i Guliganernas styrelse är ledamöterna Christoffer Andersson och Christoffer Kjörnsberg.

Inga frågor eller motioner väcktes ifrån varken styrelse eller medlemmar och mötet avklarades på cirka en timme.

Föreningen och styrelsen ser fram emot ett 2016 där Guliganerna firar 25 år, vilket vi hoppas ska firas stort och högtidligt.

(Årsmötesprotokoll kommer att dyka upp på hemsidan efter att justerare godkänt protokollet.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela