}

Rundringning 22/2

Skriven av Ludvig Andersson den 15/02/2016 | Inga kommentarer

rundringning

Måndagen den 22e februari bjuder vi in till en rolig kväll med samtal till våra medlemmar. Vi ska ringa våra medlemmar och uppmana dessa att köpa seriebiljett och förnya sitt medlemskap i Guliganerna. Vi kommer även påminna folk om att anmäla sig till Häcken-resan.

Vill du vara med och vara ansiktet utåt och få chansen att vinna fina säljpriser? Kom till Gula Villan 22e Februari 18:00!

Medtag egen telefon och hjälp Guliganerna att växa!

Vid frågor kontakta Ludvig Andersson:

ludvig.andersson@guligaerna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!