}

SFSUs årsmöteshelg i Borås

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 02/11/2016 | Inga kommentarer

19-20 november så arrangeras SFSUs årsmöteshelg i Borås, vilket vi i Guliganerna är glada för. IF Elfsborg har ställt upp på ett beundransvärt sätt och vi ser ut att kunna arrangera SFSUs bästa årsmöteshelg någonsin. Vi räknar med uppemot 100 deltagare ifrån hela Supportersverige.

Vid 12-tiden på lördagen så startar en dag fylld med workshops på Borås Arena som avslutas med kvällsaktiviteter inne i centrum. Schema och upplägg för workshops kommer SFSU informera om i sina kanaler.

På söndagen så kommer årsmötet att hållas i Borås Arena.

För att delta under helgen så behöver vi din anmälan, som skickas in i formuläret nedan. Detta gäller enbart Guliganernas medlemmar. Varje deltagande medlemsorganisation ska skicka in sin egen deltagarlista. Förutom Guliganerna, så är också Yellow Fanatics och Gulsvarta Systrar medlemmar i Elfsborgskretsar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!