}

SFSUs årsmöteshelg i Borås

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 02/11/2016 | Inga kommentarer

19-20 november så arrangeras SFSUs årsmöteshelg i Borås, vilket vi i Guliganerna är glada för. IF Elfsborg har ställt upp på ett beundransvärt sätt och vi ser ut att kunna arrangera SFSUs bästa årsmöteshelg någonsin. Vi räknar med uppemot 100 deltagare ifrån hela Supportersverige.

Vid 12-tiden på lördagen så startar en dag fylld med workshops på Borås Arena som avslutas med kvällsaktiviteter inne i centrum. Schema och upplägg för workshops kommer SFSU informera om i sina kanaler.

På söndagen så kommer årsmötet att hållas i Borås Arena.

För att delta under helgen så behöver vi din anmälan, som skickas in i formuläret nedan. Detta gäller enbart Guliganernas medlemmar. Varje deltagande medlemsorganisation ska skicka in sin egen deltagarlista. Förutom Guliganerna, så är också Yellow Fanatics och Gulsvarta Systrar medlemmar i Elfsborgskretsar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!