}

Storsatsning Gefle – övernattning och fylld sektion

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 27/09/2016 | Inga kommentarer

StorsatsningGefleHemsida

Höstens stora resa är långt fram i tiden, men redan nu är det dags att tagga igång. Söndagen den 3 oktober möter vi Gefle borta och vi har som mål att fylla upp den bortasektionen med gulsvarta supportrar. Aldrig tidigare har Guliganerna arrangerat en resa så långt ut i Sverige där vi har haft så mycket folk.

Två bussar kommer bokas med övernattningsresa, där Guliganerna också har tagit fram ett ordentligt bra pris. Först till kvarn gäller, anmäl er med en gång.

Hellre Lundevall än Gavlevall.

Gefle borta

Avresa: lördag 1 oktober 09.00

Matchstart: söndag 2 oktober 15.00

Matstopp: båda resorna

Pubuppladdning: Vi kommer fixa pubuppladdning i Gävle.

Pris för bussresa: 400:- vuxen och 350:- ungdom

Övernattning: Folk får boka sin övernattning själva. Vi rekomenderar alla att boka följande vandrarhem så fort som möjligt: http://www.geflevandrarhem.se/
Här bokar man sin plats: http://guliganerna.shop.textalk.se/bussbiljett-invasion-halmstad/storsatsning-gefle-overnattning-och-fylld-sektion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!