}

Sektion C1/C2 gäller i U19-matchen mot Real Madrid

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 09/02/2016 | Inga kommentarer

elfsborg_u17sm_2014

IF Elfsborgs duktiga U19 spelar sextondelsfinal mot självaste Real Madrid CF i UEFA Youth League. Det bjuds på gratis inträde på Borås Arena och det väntas mycket folk.

Guliganerna uppmanar samtliga sångvilliga Elfsborgare att sluta upp och ge fullt stöd till våra U19-krigare. De spelar en viktig match för vår förening mot bästa möjliga motstånd och har tidigare visat prov på stort hjärta. Nu ser vi till att de får spela inför en taggad och högljudd hemmapublik! Även om det är ungdomsfotboll är det likväl en chans att sätta IFE på kartan.

Sektion C1/C2 på Sjuhärsdsläktarens övre etage gäller. Sprid vidare och var där i god tid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!