}

Sektion C1/C2 gäller i U19-matchen mot Real Madrid

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 09/02/2016 | Inga kommentarer

elfsborg_u17sm_2014

IF Elfsborgs duktiga U19 spelar sextondelsfinal mot självaste Real Madrid CF i UEFA Youth League. Det bjuds på gratis inträde på Borås Arena och det väntas mycket folk.

Guliganerna uppmanar samtliga sångvilliga Elfsborgare att sluta upp och ge fullt stöd till våra U19-krigare. De spelar en viktig match för vår förening mot bästa möjliga motstånd och har tidigare visat prov på stort hjärta. Nu ser vi till att de får spela inför en taggad och högljudd hemmapublik! Även om det är ungdomsfotboll är det likväl en chans att sätta IFE på kartan.

Sektion C1/C2 på Sjuhärsdsläktarens övre etage gäller. Sprid vidare och var där i god tid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!