}

Valberedningen informerar inför årsmötet 2017

Skriven av Andreas Tranlöv den 12/12/2016 | En kommentar

Säsongen är slut och trots att 2016 inte riktigt är avslutat än så är förberedelserna på alla plan igång inför säsongen 2017. Det snackas redan om spelare, förväntningar, seriebiljetter och nu är det också dags för oss i Guliganernas valberedning att intensifiera arbetet inför årsmötet 2017.

Vi har genomfört intervjuer med samtliga nuvarande styrelsemedlemmar för att identifiera positiva aspekter i styrelsens arbete, men också för att identifiera delar som behöver utvecklas. En kartläggning över vilka som har intresse av att fortsätta i styrelsen har också gjorts.

Arbetet med att hitta lämpliga kandidater för kommande styrelsearbete i Guliganerna är nu igång på allvar. Därför söker vi nu DIG som är medlem och som har ett intresse av att fortsätta arbetet med att utveckla Guliganerna till att även i framtiden vara en av Sveriges bästa supporterföreningar. Känner du att just DU har något att tillföra Guliganernas styrelse, eller vet du någon annan som du tror är lämplig, så tveka inte att höra av dig till valberedningen med ditt förslag till nedanstående mailadress. Vi tar tacksamt emot förslag.

andreas.tranlov@hotmail.com

Med gulsvarta hälsningar
Andreas Tranlöv, Fredrik Johansson och Frans Lindman

Ett svar till “Valberedningen informerar inför årsmötet 2017”

  1. Duschskrapan skriver:

    Hotmail är fan old school!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!