Guliganerna

Guliganerna

Valberedningen informerar inför årsmötet 2017

Säsongen är slut och trots att 2016 inte riktigt är avslutat än så är förberedelserna på alla plan igång inför säsongen 2017. Det snackas redan om spelare, förväntningar, seriebiljetter och nu är det också dags för oss i Guliganernas valberedning att intensifiera arbetet inför årsmötet 2017.

Vi har genomfört intervjuer med samtliga nuvarande styrelsemedlemmar för att identifiera positiva aspekter i styrelsens arbete, men också för att identifiera delar som behöver utvecklas. En kartläggning över vilka som har intresse av att fortsätta i styrelsen har också gjorts.

Arbetet med att hitta lämpliga kandidater för kommande styrelsearbete i Guliganerna är nu igång på allvar. Därför söker vi nu DIG som är medlem och som har ett intresse av att fortsätta arbetet med att utveckla Guliganerna till att även i framtiden vara en av Sveriges bästa supporterföreningar. Känner du att just DU har något att tillföra Guliganernas styrelse, eller vet du någon annan som du tror är lämplig, så tveka inte att höra av dig till valberedningen med ditt förslag till nedanstående mailadress. Vi tar tacksamt emot förslag.

andreas.tranlov@hotmail.com

Med gulsvarta hälsningar
Andreas Tranlöv, Fredrik Johansson och Frans Lindman

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela