}

Vi Tillsammans-resa till Jönköping

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 10/08/2016 | Inga kommentarer

Facebook_IFE_851x315

IF Elfsborg och Guliganerna arrangerar i vårt koncept Vi Tillsammans-resa med en större satsning per år. För er som var med i Halmstad ifjol, Falkenberg 2014 eller Norrköping 2012 vet hur roligt det är när vi är många på bortaplan. Nu är det dags för alla Elfsborgare att resa med och färga Jönköping gulsvart.

 

Datum: Söndagen 28 augusti

Pris: 300:- för resa och matchbiljett ståplats (Inget medlemstvång denna resa) eller 150 kr enbart bussresa.

 

Sista anmälningsdag:

Torsdag 25/8 är sista dagen ni kan anmäla er i bussarna. För att vi ska lyckas att fylla många bussar, se till att få in din anmälan snabbt, det gör stor skillnad för att få snöbollen i rejäl rullning.

ANMÄLAN SKER ENDAST VIA FORMULÄRET PÅ LÄNKEN.

 

Betalning:

Betalning för bussresa och matchbiljett sker matchdagen.

Borås-bussarnas betalning sköts i Gula Biljetthuset utanför Borås Arena från 09.30. Vi ser helst att ni har jämna kontanter, swish eller kort.

Biljettuthämtning öppnar, vara där senast, 10.00 i Borås, så kom i tid! Speciellt ni som vill åka med era kompisar.

 

Matchbiljetter:

Alla resenärer på denna resa kommer få matchbiljett med i bussresan om man väljer det alternativet. Det ingår i de 300:- ni betalar för resan.

För de som vill fixas matchbiljett själv hänvisar vi till Jönköping Södras hemsida.

 

Pubuppladdning:

Puben O´learys i centrala Jönköping, Västra Storgatan 16, välkomnar alla Elfsborgare före match. Pub-burgare och öl (40cl) för 99 kr.

 

Se till att få in din anmälan och res med på höstens största supportersatsning! ANMÄLAN SKER HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!