}

Vill du hjälpa Guliganernas souvenirgrupp?

Skriven av Guliganerna den 11/03/2016 | Inga kommentarer

Souvenirer

En ny säsong väntar alldeles runt hörnet och Guliganernas souvenirverksamhet kommer att dra igång ordentligt inom kort.

Ludvig Andersson är inför året styrelsens souveniransvarig och han söker kompanjoner till sitt arbete. Vill du hjälpa Guliganerna? Kontakta Ludvig Andersson på ludvig.andersson@guliganerna.se.

Arbetet i souvenirgruppen innebär följande:

  • Man är med och tar fram motiv
  • Man är med och väljer ut souvenirer
  • Man hjälper till vid försäljning på både matcher och vid torgmarknader i mån av tid
  • Man ger tips och tankar kring marknadsföring av våra artiklar

Gruppens informationskanal kommer huvudsakligen vara via Facebook. Mycket av arbetet går ut på att vara med och ge respons. Vi kommer försöka väva in alla olika typer medlemmar för att vårt souvenirutbud ska passa alla föreningens medlemmar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!