Guliganerna

Guliganerna

Bli medlem 2017!

I dagarna så har årets medlemsutskick landat i många brevlådor runt om i landet, det är årets viktigaste brev och ditt medlemskap i Guliganerna 2017 är av yttersta vikt för att året ska bli precis så bra som vi alla hoppas på! Förra veckan gick även ett mailutskick iväg som förklarade vad din medlemsavgift går till inom verksamheten.

Tack vare DIG så kan Guliganerna fortsätta skicka bussar till bortamatcherna, ta fram prisvärda souvenirer, erbjuda spännande aktiviteter i medlemslokalen Gula Villan och så vidare. Världens bästa supporterförening är ingenting utan sina lojala medlemmar, därför hoppas och tror vi såklart att du ska ge oss förtroendet och vara med på resan detta år! (Medlemskort för 2017 är beställda och samtliga kommer få det i god innan premiären om ni betalar in er medlemsavgift så snart som möjligt).

 

Medlemspriser 2017:

Vuxen (född -97 eller tidigare) 150:-   Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:- 
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress).

 

Hur betalar jag in medlemsavgiften?

1. PlusGiro: 629 05 39-3
 (Ange ditt namn, adress & personnummer i meddelandefältet). Om du betalar för flera samtidigt och inte får plats i meddelandefältet på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter).

2. Swish: Skicka betalning till Swish-nummer 123 378 58 13. Skriv sedan ett mail innehållande namn, adress, personnummer samt telefonnummer och skicka till medlem@guliganerna.se.

 

Länge leve Guliganerna!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela