}

Djurgården borta 2017

Skriven av Jakob Franzén den 22/03/2017 | Inga kommentarer

Precis som 2015 har vi en tidig vårmatch borta mot Djurgården. Då matchen infaller i samband med påsken hoppas vi på ett stort gulsvart följe!

Datum: Söndagen den 16/4

Matchstart: 17:30

Avresa: 10:30, från bussparkeringen nedanför Engelska skolan.

Sista anmälningsdag: 13/4

Pris: 300:- vuxen & 250:- ungdom

Matstopp: På hemvägen och eventuellt ditvägen.

Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka i våra bussar. Var på plats senast en halvtimma innan avresa!

Res från Skaraborg!

Till denna match kommer vi också arrangera bussresa för våra supportrar i Skaraborg. Påstigning sker vid järnvägsstationen i Falköping och avresetiden är 11:30. Var på plats minst en kvart innan avresa. Det är matstopp på ditvägen och eventuellt hemvägen. Sista anmälningsdag är 6/4. Försök få in er anmälan så fort som möjligt OBS! Anmälan sker till resor@guliganerna.se.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!