}

IF Elfsborg – BK Häcken!

Skriven av Guliganerna den 30/05/2017 | Inga kommentarer

Det är dags för en sista drabbning på fästningen innan EM-uppehållet!
Årets första fredagsmatch väntar på oss och tillsammans ska vi skapa en mäktig inramning! 

Match: IF Elfsborg – BK Häcken. Fredag 2 juni klockan 19:00

Uppladdning: Guliganerna uppmanar till stor uppladdning på Lilla Bränneriet redan från 14:00 och framåt. Det serveras tacobuffé för 80 kr exkl dricka senare under eftermiddagen. DYK UPP!

Souvenirförsäljning: Som vanligt säljer vi hela vårt utbud av souvenirer i vår försäljningslucka, där finns vårens alla nyheter som vi rekommenderar att du inhandlar innan de tar slut.
Denna kväll erbjuder vi också stor lagerrensning på våra klistermärken. Bunt om 100+ för endast 20 riksdaler! Först till kvarn även där!

Vi Tillsammans resan till Halmstad: I halvlek har du möjlighet att anmäla dig samt ställa dina frågor direkt till vår reseansvariga. Detta gör du också i vår försäljningslucka.
Vill du hellre anmäla dig online direkt så gör du det här: http://guliganerna.se/resor/anmalan/

Övrigt: Precis som varje match detta år så skapar Elfsborgsläktaren med hjälp av ett flagghav en underbar inramning på Borås Arena. Ta hemskt gärna en flagga på läktaren, vifta och sjung stolt för IF Elfsborg!

FRAMÅT GULSVART!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!