Guliganerna

Guliganerna

IF Elfsborg – Jönköping Södra

Imorgon är det återigen dags för ny hemmamatch på Borås Arena!
Elfsborgsläktaren ska gunga som vanligt, flaggorna ska vaja och det är premiär för ny t-shirt från Guliganerna.

Match: IF Elfsborg – Jönköping Södra, avspark klockan 19:00 (Arenan öppnar kl 18:00)

Uppladdning: Lilla Bränneriet håller öppet för de som vill njuta i solskenet innan matchen!

Souvenirer: Säljer vi som vanligt bakom Elfsborgsläktaren, imorgon är det dessutom premiär för vår nya snygga premium t-shirt som är en hyllning till guldlaget från 1961. Den blir din för endast 200 riksdaler!
 
Övrigt: GTS fortsätter bidra till ett grymt visuellt stöd på Elfsborgsläktaren och delar som vanligt ut en stor mängd flaggor inför matchstart. Ta en flagga och vifta stolt för IF Elfsborg!

 

Mer info om vår nya premium t-shirt!
Guliganerna har tagit fram en premiumtshirt med ett fyrfärgstryck på bröstet och med ”Guliganerna 1991” tillsammans med Borås stadsiluett på insidan av nacken. Motivet på bröstet föreställer Elfsborgs guldlag 1961. Här kan ni läsa om vad som gör IF Elfsborgs guld 1961 så speciellt:

1961 vann IF Elfsborg sitt fjärde SM-guld. Det var första gången som ett lag efter att ha blivit uppflyttat från division 2 gick hela vägen och blev svenska mästare. Under året spelade man bl.a. en match mot IFK Göteborg som slutade 5-5. Tidernas publikrekord för Ryavallen på 22.654 kom i mötet med IFK Norrköping 1961.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela