}

IF Elfsborg – Östersunds FK

Skriven av Guliganerna den 01/05/2017 | Inga kommentarer

Det är dags för Allsvensk hemmamatch på Borås Arena igen!
Elfsborgsläktaren kommer vara dränkt i den utlovade vårsolen, stämningen kommer vara på topp och ditt stöd kommer bidra till att vi tar andra raka trepoängaren på hemmaplan.

Information inför morgondagen:

Avspark: 18:30 med insläpp från 17:30, kom och häng i solen innan match.

Souvenirer: Säljer vi som vanligt bakom Elfsborgsläktaren, där det också går utmärkt att bli medlem i Guliganerna.

Uppladdning: Lilla Bränneriet håller givetvis öppet för de som önskar ladda upp i stan innan match.

Övrigt: Vår tifogrupp GTS kommer återigen dela ut ett stort antal flaggor på Elfsborgsläktaren för att skapa ännu bättre stämning. Lyssna på eventuella andra uppmaningar kring tifoarrangemang, bidra med ditt stöd i nittio minuter och heja fram di gule till seger!

AKTA ER FÖR SOLEN I BORÅS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!