}

Guliganerna stödjer Aldrig Ensam!

Skriven av Guliganerna den 21/02/2017 | Inga kommentarer

Guliganerna har alltid värnat om att engagera sig i frågor bortom fotbollen och 2017 är givetvis inget undantag. Tillsammans med IF Elfsborg så stödjer vi informationsprojektet Aldrig Ensam som sprider kunskap och bryter tystnaden kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa bland unga vuxna. Guliganerna arbetar ständigt för en inkluderande supporterkultur oavsett vem du är, vad du kommer i från eller hur du mår och vi ser detta som ett initiativ värt att hylla och stödja under året. Grundaren bakom projektet Charlie Eriksson är själv en av många bland oss som kämpat mot psykisk ohälsa en lång tid. För att läsa mera om hans resa och projektet i sin helhet så besök gärna http://www.aldrigensam.com

I november förra året presenterades kampanjen ”Här står du aldrig ensam” som syftar till att öka bredden och mångfalden på Elfsborgsläktaren och under söndagens match i Svenska Cupen på Borås Arena var det premiär för ett nytt souvenirpaket med detta budskap. För er som inte kunde köpa ert set i samband med matchen så finns det även på vår webbshop: http://guliganerna.shop.textalk.se/group-275639/mossor-och-vantar/paketpris-mossa-vantar   Passa på att göra en god gärning samtidigt som du klär dig varmt under resterande kyliga dagar och även stödjer Guliganernas verksamhet.

Guliganerna skänker 20:- per sålt souvenirpaket till informationsprojektet Aldrig Ensam!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!