}

Guliganernas Webbshop!

Skriven av Guliganerna den 17/03/2017 | Inga kommentarer

Snart är det dags för Allsvensk premiär och våran webbshop har öppet dygnet runt, året om, för er som vill få hem snygga kläder att bära under året i brevlådan! Souvenirgruppen kommer under året att bjuda på flera spännande nyheter, men redan idag finns en hel del att välja på!

Souvenirverksamheten är viktig både ur ett identitets-perspektiv för att sprida den gulsvarta kulturen, men den är även en stor del av vår totala inkomst under året och gör att vi kan fortsätta pressa priserna på bussresorna och mycket annat.  

KÖP DIG SNYGG REDAN IDAG!
http://guliganerna.shop.textalk.se/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!