}

Guliganernas Webbshop!

Skriven av Guliganerna den 17/03/2017 | Inga kommentarer

Snart är det dags för Allsvensk premiär och våran webbshop har öppet dygnet runt, året om, för er som vill få hem snygga kläder att bära under året i brevlådan! Souvenirgruppen kommer under året att bjuda på flera spännande nyheter, men redan idag finns en hel del att välja på!

Souvenirverksamheten är viktig både ur ett identitets-perspektiv för att sprida den gulsvarta kulturen, men den är även en stor del av vår totala inkomst under året och gör att vi kan fortsätta pressa priserna på bussresorna och mycket annat.  

KÖP DIG SNYGG REDAN IDAG!
http://guliganerna.shop.textalk.se/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!