}

Guliganmarschen 2017 – Anmäl ert lag idag!

Skriven av Guliganerna den 16/06/2017 | Inga kommentarer

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och öppnar redan nu upp anmälan för att stämma av intresset från er medlemmar.

Information om Guliganmarschen:

Datum: 12 augusti

Sista anmälningsdag: 1 augusti

Starttid: 11:00 vid Gula Villan 

Anmälan: Görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er.

Kostnad: 3 personer per lag och det kostar 150:- per lag.

Betalning: Sker antingen via Swish 123 378 58 13, märk inbetalningen med Guliganmarschen + lagnamn. Du kan också betala anmälningsavgiften till vårat Plusgiro 629 0539-3, även där kan ska du märka inbetalning med Guliganmarschen + lagnamn

Sträcka: Exakt vart marschen kommer ta oss är inte helt klarlagt, men vi siktar på en sträcka om cirka 1 mil.

Aktiviteter: Ut med vägen kommer det finnas flera olika stationer med olika tävlingar, halvvägs kommer vi också servera dricka/mat till förmånligt pris.

Det kommer dessutom finnas ett fint pris till det vinnande laget!
Har du övriga frågor/funderingar? Skicka ett mail till huvudarrangör rebecka.lundell@guliganerna.se

Må bästa lag vinna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!