}

#GULTHALMSTAD

Skriven av Guliganerna den 07/06/2017 | Inga kommentarer

 
Vi tillsammans färgar Halmstad gult!

Med stolthet för vår historia och vår huvudsakliga färg, så kommer vi precis som vi berättat tidigare, dela ut 1000 gula t-shirts tryckta med den klassiska Elfsborgstexten på bröstet.
Vi Tillsammans handlar om att stå enade för vårt lag, våra färger och att sprida en positiv supporterkultur.

Vi vill därför uppmana samtliga Elfsborgare att bära denna t-shirt, för vår förening och för vår stad. Låt oss skapa en gul läktare som möter våra eleganter när de äntrar planen på Örjans Vall för att spela hem tre poäng!

Låt oss tillsammans färga hela staden gul! #GULTHALMSTAD

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!