}

HBK har nu släppt förköpsbiljetterna!

Skriven av Guliganerna den 08/06/2017 | Inga kommentarer

Häromdagen så släppte Halmstad BK biljetterna till matchen den 1 juli! 
Bokar du bussresa + matchbiljett via Guliganerna så behöver du inte tänka på detta.
Men för alla er som ska resa i privat regi är det viktigt att ni snabbt ordnar er förköpsbiljett på ”Bortastå” Priserna är 150:- för vuxen, 75:- för ungdom 13-17 år och 100:- för pensionär/studerande.

Det är oerhört viktigt att Vi Tillsammans hjälps åt att fylla upp denna bortasektion i ett förhoppningsvis soligt sommar Halmstad. Biljetter köper du via HBK’s biljettshop: http://hbk.ebiljett.nu/

#GULTHALMSTAD 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!