}

Hemmapremiär!

Skriven av Guliganerna den 08/04/2017 | Inga kommentarer

Här nedanför finns all information du behöver inför hemmapremiären! 


Match:
IF Elfsborg – AIK,  Borås Arena.

Avspark: Måndag 10/4 klockan 19:00.

Uppladdning: Lilla Bränneriet, Sandwalls Plats. Tacobuffé för 80:- och stor stark för endast 50:- som medlem i Guliganerna.  

Försäljning: Souvenirförsäljning bakom Elfsborgsläktaren. Där går det också utmärkt att bli medlem i Guliganerna, vi har medlemskort med oss på plats. 

Övrigt: Tänk på att lyssna på eventuella uppmaningar kring tifo-aktiviteter. Inför avspark så kommer också en tyst minut att tillägnas offren och alla anhöriga kring bussolyckan utanför Sveg och händelserna i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!