}

Hemmapremiär!

Skriven av Guliganerna den 08/04/2017 | Inga kommentarer

Här nedanför finns all information du behöver inför hemmapremiären! 


Match:
IF Elfsborg – AIK,  Borås Arena.

Avspark: Måndag 10/4 klockan 19:00.

Uppladdning: Lilla Bränneriet, Sandwalls Plats. Tacobuffé för 80:- och stor stark för endast 50:- som medlem i Guliganerna.  

Försäljning: Souvenirförsäljning bakom Elfsborgsläktaren. Där går det också utmärkt att bli medlem i Guliganerna, vi har medlemskort med oss på plats. 

Övrigt: Tänk på att lyssna på eventuella uppmaningar kring tifo-aktiviteter. Inför avspark så kommer också en tyst minut att tillägnas offren och alla anhöriga kring bussolyckan utanför Sveg och händelserna i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!