}

Klas Ingessons Minnescup i Ödeshög!

Skriven av Guliganerna den 04/03/2017 | Inga kommentarer

När initiativtagarna bakom Minnescupen hörde av sig till oss i Guliganerna var det aldrig någon tvekan kring vårt deltagande runt cupen. Klas Ingesson betyder oerhört mycket för oss och hans ständiga kämpaglöd och energi lever fortfarande kvar bland såväl supportrar som spelare inom Guliganerna och IF Elfsborg. Ända sedan hans tragiska bortgång för snart två och ett halvt år sedan har vi aktivt arbetat med att bevara hans minne och försökt göra en insats för cancerforskningen i stort genom olika insamlingar. Exakt hur vår närvaro i samband med Minnescupen kommer se ut är inte helt klarlagt, men vi kommer finnas där för Klas, Ödeshögs Kommun och för alla barn som spelar Cupen i hans fotspår och kämpaanda.

 

Arrangören Ödeshögs IK om Minnescupen:

Sommaren 2017 är det dags för den första upplagan av Klas Ingessons Minnescup. En fotbollsturnering för ungdomar som kommer att spelas 1-2 juli på Vättervallen i Ödeshög. Turneringen är indelad i tre åldersgrupper, en tvådagarscup för P13 samt en endagscup på lördagen för F12 och en endagscup på söndagen för P10. I denna turnering står ”Matchens kämpe” i centrum. Kämpainsats, arbetsvilja och god kamratskap kommer att belönas!
För mer information besök: https://www.klasingessonsminnescup.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!