}

Klas Ingessons Minnescup i Ödeshög!

Skriven av Guliganerna den 04/03/2017 | Inga kommentarer

När initiativtagarna bakom Minnescupen hörde av sig till oss i Guliganerna var det aldrig någon tvekan kring vårt deltagande runt cupen. Klas Ingesson betyder oerhört mycket för oss och hans ständiga kämpaglöd och energi lever fortfarande kvar bland såväl supportrar som spelare inom Guliganerna och IF Elfsborg. Ända sedan hans tragiska bortgång för snart två och ett halvt år sedan har vi aktivt arbetat med att bevara hans minne och försökt göra en insats för cancerforskningen i stort genom olika insamlingar. Exakt hur vår närvaro i samband med Minnescupen kommer se ut är inte helt klarlagt, men vi kommer finnas där för Klas, Ödeshögs Kommun och för alla barn som spelar Cupen i hans fotspår och kämpaanda.

 

Arrangören Ödeshögs IK om Minnescupen:

Sommaren 2017 är det dags för den första upplagan av Klas Ingessons Minnescup. En fotbollsturnering för ungdomar som kommer att spelas 1-2 juli på Vättervallen i Ödeshög. Turneringen är indelad i tre åldersgrupper, en tvådagarscup för P13 samt en endagscup på lördagen för F12 och en endagscup på söndagen för P10. I denna turnering står ”Matchens kämpe” i centrum. Kämpainsats, arbetsvilja och god kamratskap kommer att belönas!
För mer information besök: https://www.klasingessonsminnescup.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!