}

Medlemsföreningen emot den moderna fotbollen!

Skriven av Guliganerna den 10/05/2017 | Inga kommentarer

Den här kvällen i Gula Villan tänkte vi tala om vad som är föreningsdemokrati, hur medlemsinflytande fungerar, vad är 51%-regeln och varför AFC inte hör hemma inom Svensk fotboll. Det blir helt enkelt en diskussion om varför en fungerande medlemsförening är helt avgörande för Svensk fotbolls framtid och således varför det är viktigt att AFC försvinner.
Vi tror det här kan bli en kväll där det både kan diskuteras bra grejer för IF Elfsborg och hur vi ska göra för att inte avarten AFC uppstår igen.

DATUM:
Den 16 maj med start klockan 18:30

PLATS:
Vår medlemslokal Gula Villan (Idrottsgatan 11 B)

 

Läsvärda artiklar innan evenemanget finns här nedanför:
http://www.ekuriren.se/nyhetskronikor/afc-ska-ha-

http://www.expressen.se/sport/fotboll/allsvenskan/valkommen-till-afc-men-helst-inte/

http://www.expressen.se/sport/fotboll/allsvenskan/ar-afc-experimentet-pa-vag-att-spara-ur/

 

STÅ UPP FÖR IF ELFSBORG,
STÅ UPP FÖR SVENSK FOTBOLL,
BOJKOTTA AFC!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!