}

Nya skivan släpps imorgon!

Skriven av Guliganerna den 09/04/2017 | Inga kommentarer

Imorgon före matchen mot AIK kommer skivan ”Mer än textiler och farliga djur” med 14 hyllningslåtar till världens bästa Idrottsförening finnas till försäljning vid Guliganernas bord bakom Elfsborgsläktaren. Priset för cd-skivan är ynka 120 kr. Först till kvarn gäller, så köp ditt exemplar direkt imorgon så du har musiken ordnad för säsongens alla matcher!

SES IMORGON!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!