}

Vi stöttar Peking Fanz bojkott av cupfinalen

Skriven av Guliganerna den 23/03/2017 | Inga kommentarer

Supportrar får sporten att leva – Men tydligen inte om du frågar fotbollsförbundet som i en ren supporterfientlig riktning lagt finalen av Svenska Cupen en torsdag klockan 16:00.

Därför vill Guliganerna visa sin solidaritet med ÖFK och våra vänner i IFK Norrköping som blir lidande på grund av detta rent horribla felbeslut från SvFF.

Vi är av den enkla inställningen att samtliga matcher oavsett dignitet ska spelas på en optimal avsparkstid för oss supportrar, detta för att främja så väl sporten som supporterkulturen runtomkring den. Guliganerna stöttar därför den bojkott som Peking Fanz utlyst med anledning av detta.

Svenska Cupens final kunde blivit en folkfest men nu blir det raka motsatsen!

OUR GAME – OUR TIME!

Guliganernas styrelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!