}

Sampas återkomst! – Klä dig gult!

Skriven av Guliganerna den 06/07/2017 | Inga kommentarer

Måndagen den 17 Juli ska vi välkomna tillbaka vår hjälte och profil Samuel Holmén på arenan, vi tycker även att detta är ett utmärkt tillfälle att använda den vackra gula t-shirt som vi delade ut till alla tillresta i Halmstad förra helgen. Därför uppmanar vi nu till ett gult Borås Arena som möter spelarna och framförallt Samuel när han äntligen är tillbaka där han hör hemma! Vi vill skapa en gul vägg likt den på Örjans Vall även på hemmaplan och kommer därför att dela ut överblivna T-shirts från resan bakom Elfsborgsläktaren innan avspark.

Först till kvarn gäller och vi reserverar oss för att just din storlek eventuellt inte finns kvar!
Så se till att skaffa din biljett om du inte redan gjort det och skapa en mäktig inramning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!