}

Sampas återkomst! – Klä dig gult!

Skriven av Guliganerna den 06/07/2017 | Inga kommentarer

Måndagen den 17 Juli ska vi välkomna tillbaka vår hjälte och profil Samuel Holmén på arenan, vi tycker även att detta är ett utmärkt tillfälle att använda den vackra gula t-shirt som vi delade ut till alla tillresta i Halmstad förra helgen. Därför uppmanar vi nu till ett gult Borås Arena som möter spelarna och framförallt Samuel när han äntligen är tillbaka där han hör hemma! Vi vill skapa en gul vägg likt den på Örjans Vall även på hemmaplan och kommer därför att dela ut överblivna T-shirts från resan bakom Elfsborgsläktaren innan avspark.

Först till kvarn gäller och vi reserverar oss för att just din storlek eventuellt inte finns kvar!
Så se till att skaffa din biljett om du inte redan gjort det och skapa en mäktig inramning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!