}

Resealternativ – Skaraborg

Skriven av Jakob Franzén den 21/03/2017 | Inga kommentarer

 

Vi är oerhört stolta över att vi har många medlemmar utspridda över hela landet. Extra roligt är det med våra supportrar i Skaraborg, då det är ett stort Elfsborgsfäste. Vi har en vision om att hela Skaraborg en dag ska färgas gulsvart. 

Redan nu kan vi presentera några bortamatcher där vi kommer arrangera bussresa för våra medlemmar i Skaraborgs-Guliganerna. 

Följande matcher gäller det:

– Djurgårdens IF 16/4

– Halmstads BK 1/7

– Örebro SK 5/8

Mer information gällande resorna kommer längre fram. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!