}

Souvenirförsäljning!

Skriven av Guliganerna den 07/05/2017 | Inga kommentarer

 

Souvenirförsäljning
Imorgon är det äntligen premiärdags för vår nya souvenirlucka bakom Elfsborgsläktaren.
Vi har länge kämpat för att få en bra fast plats där vi kan sälja hela vårt utbud av souvenirer.
Vi rivstartar försäljningen med att släppa vår nya zip-tröja med ”Här står du aldrig ensam” motivet bak på ryggen och Elfsborgsläktaren emblemet på bröstet. Först till kvarn gäller och den blir din för endast 350 riksdaler.
Du kan också köpa våra populära collegetröjor, halsdukar, den nya hyllningsskivan ”Mer än textiler och farliga djur” eller bli medlem i Guliganerna hos oss imorgon!

 

  

 

Vill du hjälpa till?
Guliganerna är en ideell förening där engagemang från medlemmar behövs för att föreningen skall fungera.
Den hjälp vi är i behov av nu är medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till och sälja souvenirer i samband med hemmamatcher samt vid vår- och höstmarknaderna.
Vill du vara med och hjälpa till?
Kontakta Kim Eriksson antingen via mail på Kim.eriksson@guliganerna.se eller kom fram till vår souvenirlucka vid någon hemmamatch för mer information.

 

Vi ses på Elfsborgsläktaren imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!