}

Souvenirförsäljning!

Skriven av Guliganerna den 07/05/2017 | Inga kommentarer

 

Souvenirförsäljning
Imorgon är det äntligen premiärdags för vår nya souvenirlucka bakom Elfsborgsläktaren.
Vi har länge kämpat för att få en bra fast plats där vi kan sälja hela vårt utbud av souvenirer.
Vi rivstartar försäljningen med att släppa vår nya zip-tröja med ”Här står du aldrig ensam” motivet bak på ryggen och Elfsborgsläktaren emblemet på bröstet. Först till kvarn gäller och den blir din för endast 350 riksdaler.
Du kan också köpa våra populära collegetröjor, halsdukar, den nya hyllningsskivan ”Mer än textiler och farliga djur” eller bli medlem i Guliganerna hos oss imorgon!

 

  

 

Vill du hjälpa till?
Guliganerna är en ideell förening där engagemang från medlemmar behövs för att föreningen skall fungera.
Den hjälp vi är i behov av nu är medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till och sälja souvenirer i samband med hemmamatcher samt vid vår- och höstmarknaderna.
Vill du vara med och hjälpa till?
Kontakta Kim Eriksson antingen via mail på Kim.eriksson@guliganerna.se eller kom fram till vår souvenirlucka vid någon hemmamatch för mer information.

 

Vi ses på Elfsborgsläktaren imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!