}

Souvenirgruppen behöver din hjälp!

Skriven av Guliganerna den 23/02/2017 | Inga kommentarer

Souvenirförsäljningen är en viktig del av Guliganernas verksamhet av flera anledningar.
Dels så sprider souvenirbärande medlemmar den gulsvarta supporterkulturen och dels är det en viktig inkomstkälla. De minusresultat föreningen gör för att vi håller låga priser för våra medlemmar på bussresorna brukar i regel gå jämt ut med intäkterna från souvenirförsäljningen. Säljer vi mycket souvenirer blir alltså resorna billigare!

Vi har ett otroligt spännande år framför oss och att vara många på varenda bortaläktare är som alltid ett givet mål från Guliganernas sida som vi hoppas kunna förverkliga.
Därför utökar nu souvenirgruppen verksamheten och behöver din hjälp.
Är du intresserad av att ta fram nya motiv eller leta efter nya produkter så är det här arbetsgruppen för dig. Du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna hjälpa till.
Allt arbete sker helt ideellt precis som föreningens resterande arbete.

Är du intresserad? Skicka ett mail till: Alfred.johansson@guliganerna.se

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!