}

Supporterkort 2017!

Skriven av Guliganerna den 06/03/2017 | Inga kommentarer

Allsvenskan närmar sig med stormsteg och således också bortamatcherna! Sedan ett antal år tillbaka finns det ett s.k ”Supporterkort” som fungerar som en seriebiljett fast för bortamatcher och för varje år som gått har kortet blivit allt mer populärt bland oss Elfsborgare.
I skrivande stund är över 70 av 100 kort sålda och sista försäljningsdatum (Om det finns kvar då) är 14:e mars. 

FÖRDELAR MED SUPPORTERKORT?

– Det kostar 1000 kr, vilket innebär 66 kr per bortamatch. Det tar inte många matcher innan man sparat in den summan. Kortet är INTE personligt utan kan lånas ut till en vän

– Du slipper att köpa förköp i olika biljettsystem utan kan bara visa upp kortet vid insläpp. Smidigt som tusan!

– IF Elfsborg tillhandahåller 50% av intäkterna från supporterkortet. Med andra ord gynnar du IFE istället för motståndarklubben när du löser inträdet. Bra va?

Gör dig klar inför säsongen 2017 genom att köpa ditt supporterkort här:
https://member.myclub.se/pub/forms/2532/8Rzab8tYom/ (Försäljning sker genom IF Elfsborg)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!