}

Supporterkort 2017!

Skriven av Guliganerna den 06/03/2017 | Inga kommentarer

Allsvenskan närmar sig med stormsteg och således också bortamatcherna! Sedan ett antal år tillbaka finns det ett s.k ”Supporterkort” som fungerar som en seriebiljett fast för bortamatcher och för varje år som gått har kortet blivit allt mer populärt bland oss Elfsborgare.
I skrivande stund är över 70 av 100 kort sålda och sista försäljningsdatum (Om det finns kvar då) är 14:e mars. 

FÖRDELAR MED SUPPORTERKORT?

– Det kostar 1000 kr, vilket innebär 66 kr per bortamatch. Det tar inte många matcher innan man sparat in den summan. Kortet är INTE personligt utan kan lånas ut till en vän

– Du slipper att köpa förköp i olika biljettsystem utan kan bara visa upp kortet vid insläpp. Smidigt som tusan!

– IF Elfsborg tillhandahåller 50% av intäkterna från supporterkortet. Med andra ord gynnar du IFE istället för motståndarklubben när du löser inträdet. Bra va?

Gör dig klar inför säsongen 2017 genom att köpa ditt supporterkort här:
https://member.myclub.se/pub/forms/2532/8Rzab8tYom/ (Försäljning sker genom IF Elfsborg)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!