}

Taco Bar – En del av Borås Arena 2.0?

Skriven av Guliganerna den 01/04/2017 | Inga kommentarer

Det faktum att vår kära fästning ska genomgå en rejäl utbyggnad har varit klart länge, för någon månad sedan uppmärksammade också lokal media en annan bra sak, nämligen planerna för Taco Bar’s etablering i Borås.
– Inget är väl hundra procent klart än.
Sa Lars Callebro VD för Taco Bar då. Nu tycks våra vägar dock korsas och etableringsansvarig för Taco Bar i Borås säger att dialogen om att få öppna upp restaurangen i vår nya arenamiljö är långt gången och att det ser ljust ut.

Max Hamburgare har sedan länge varit det enda alternativet utöver arenakioskernas utbud, men nu hoppas Guliganerna att samtliga Elfsborgare ska kunna släcka både törst och hunger med den mexikanska fredagsfavoriten. Om den redan etablerade menyn följer med i sin helhet är ännu inte bestämt men vi hoppas givetvis att favoriten ”Pink Taco” serveras. (Detta var förövrigt även namnet på det fotbollslag Gulsvarta Systrar ställde upp med i Guliganernas fotbollsturnering 2016)

Delar av Guliganernas styrelse har sedan långt innan detta blev känt försökt övertala Taco Bar att öppna upp verksamhet i tacostaden Borås, nu tycks detta äntligen bli av!

ALLA KÄKAR TACOS I BORÅS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!