}

Taco Bar – En del av Borås Arena 2.0?

Skriven av Guliganerna den 01/04/2017 | Inga kommentarer

Det faktum att vår kära fästning ska genomgå en rejäl utbyggnad har varit klart länge, för någon månad sedan uppmärksammade också lokal media en annan bra sak, nämligen planerna för Taco Bar’s etablering i Borås.
– Inget är väl hundra procent klart än.
Sa Lars Callebro VD för Taco Bar då. Nu tycks våra vägar dock korsas och etableringsansvarig för Taco Bar i Borås säger att dialogen om att få öppna upp restaurangen i vår nya arenamiljö är långt gången och att det ser ljust ut.

Max Hamburgare har sedan länge varit det enda alternativet utöver arenakioskernas utbud, men nu hoppas Guliganerna att samtliga Elfsborgare ska kunna släcka både törst och hunger med den mexikanska fredagsfavoriten. Om den redan etablerade menyn följer med i sin helhet är ännu inte bestämt men vi hoppas givetvis att favoriten ”Pink Taco” serveras. (Detta var förövrigt även namnet på det fotbollslag Gulsvarta Systrar ställde upp med i Guliganernas fotbollsturnering 2016)

Delar av Guliganernas styrelse har sedan långt innan detta blev känt försökt övertala Taco Bar att öppna upp verksamhet i tacostaden Borås, nu tycks detta äntligen bli av!

ALLA KÄKAR TACOS I BORÅS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!