}

Uppladdning på Lilla Bränneriet på söndag!

Skriven av Guliganerna den 15/02/2017 | Inga kommentarer

Vi har alla saknat pirret i kroppen, matchnervositeten, uppladdningen på Brännan och vår kära fästning Borås Arena! Nu behöver vi inte vänta mera! På söndag sparkar vi igång säsongen 2017 på riktigt och vi gör det traditionsenligt med uppladdning på Lilla Bränneriet redan från klockan 11:00. Slut upp med vännerna, andas in känslan av säsong igen och sjung sedan högt för IF Elfsborg.

Det serveras tacobuffé och som vanligt har vi stor stark för 50 riksdaler!

Vi ses på söndag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!