}

Vår kärlek är inte till salu!

Skriven av Guliganerna den 12/05/2017 | Inga kommentarer

Den 18/5 möter Idrottsföreningen Elfsborg, AFC Eskilstuna, på Borås Arena.
Guliganerna kommer i samband med den här matchen att manifestera för föreningsdemokratin, för 51-% regeln och för varför IF Elfsborg är allting AFC och Alex Ryssholm inte är. Tanken med allt det här är att på ett värdigt men kraftfullt sätt visa att metoderna som AFC använt kring bygget av sin klubb är något vi aldrig kan acceptera eller stå bakom. 51%-regeln är ingen regel man godtyckligt följer för att man måste, det är grundpelaren inom hela föreningslivet och den svenska fotbollsrörelsen och något vi måste kämpa varje dag för att bevara.

Manifestationen kommer byggas upp under nästa vecka och kulminera på själva matchdagen. Vi kommer att hålla en föreläsning/samtalspanel den 16/5 i vår medlemslokal för att fördjupa kunskapen för alla som är intresserade i frågan, vi kommer att släppa en rad längre informativa texter här på hemsidan och vi kommer dela ut flygblad skrivna av supportrar, för supportrar, vid Borås Arena inför matchstart.

Vi gör allt det här för att vi vill belysa och lyfta upp varför du bör bli medlem i såväl Guliganerna som IF Elfsborg och framförallt för att tydliggöra att 51%-regeln och föreningsdemokratin är det viktigaste vi har. För oss är det en självklarhet att vi som medlemmar får ett inflytande och en möjlighet att påverka i frågor som berör oss.
I AFC är dock inte ovanstående lika självklart och det är just därför vi brinner för denna fråga och måste besegra hotet mot vår kära föreningsdemokrati! Detta är en strid vi inte tänker förlora, aldrig någonsin!

FÖR VÅR FÖRENING OCH FÖR VÅR STAD!
Guliganernas styrelse

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!